Ata fruit natural - 500 gr

SU1046
SU1046 Ata fruit natural - 500 gr

Ata fruit natural - 500 gr - jablko kustovnice (Annona squamosa), v Indii známé také jako Sitaphal, Custard Apple, Sitafal. Plody o průměru 5-8 centimetrů, 500 gramové balení obsahuje přibližně 18 - 20 sušených jablíček. Ata fruit obzvláštní vaše aranžmá, nejlepší způsob uchycení je tavné lepidlo.

Dostupnost:

1 ks ✔ Skladem - expedice 1-3 dny

Kód produktu:

SU1046

189 Kč
(156 Kč bez DPH)
Balení po 1 ks
ks

Nakupte ještě za 3 000 Kč a dostanete DOPRAVU ZDARMA.

Ata fruit natural - 500 gr za 189 Kč s DPH ✔ Skladem - expedice 1-3 dny

Ata fruit natural - 500 gr - jablko kustovnice (Annona squamosa), v Indii známé také jako Sitaphal, Custard Apple, Sitafal. Plody o průměru 5-8 centimetrů, 500 gramové balení obsahuje přibližně 18 - 20 sušených jablíček. Ata fruit obzvláštní vaše aranžmá, nejlepší způsob uchycení je tavné lepidlo.

Produkt Ata fruit natural - 500 gr je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

ST2308
Smuteční stuha matná kraj 8/50
✔ Skladem - expedice 1-3 dny

Smuteční stuha matná kraj 8/50

2 Varianty

194 Kč s DPH

Detail
ST2119
Stuha kostka 4/25m
✔ Skladem - expedice 1-3 dny

Stuha kostka 4/25m

244 Kč s DPH

ks
AP1447
Miska na 2 cihly aranžovací hmoty
✔ Skladem - expedice 1-3 dny

Miska na 2 cihly aranžovací hmoty

2 Varianty

96 Kč

96 Kč s DPH
za balení 48 Kč s DPH / ks

Balení po 2 ks
Detail
SU0295
Pangra 500 gr
✔ Skladem - expedice 1-3 dny

Pangra 500 gr

85 Kč s DPH

ks

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

Srdce a kruhy
Produktové okénko 20. 02. 2022

Srdce a kruhy

Minulý týden proběhla "fofr" zásobovací akce kruhy a srdci z aranžovací hmoty a o výsledek práce Květinové galerie Eliška se s vámi rádi podělíme :) 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Veselé Velikonoce 2023
FirmNovinky 06. 04. 2023

Veselé Velikonoce 2023

Přejeme spokojené a klidné prožití velikonočních svátku.

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera